Milá ženo, pojďme spolu na cestu do tvého nitra, kde na tebe čekají mocné a důležité části tvé osobnosti – tvé archetypy.

Každý z nich je jako drahokam, který odráží různé aspekty toho, kým jsi.

V každém z nás se skrývá:

  • 1
    Hravé dítě,
    které se raduje ze života.
  • 2
    Silná žena,
    která ví, jak naslouchat svému tělu a intuici.
  • 3
    Muž,
    který s odvahou tvoří hranice a přijímá výzvy.
  • 4
    Rebelka,
    co boří omezení a kráčí vlastní cestou.
  • 5
    Božství,
    které tě propojuje s vesmírnou moudrostí a klidem.

Meditace, které tě čekají, nejsou o složitosti ani perfektním výkonu. 

Stačí ti jen tvá představivost.

Nemusíš se bát, že něco děláš špatně. Stačí se jen uvolnit a nechat svou mysl volně plynout. Následuj svůj vlastní rytmus, poslouchej své tělo a dovol si prožít každý archetyp tak, jak ti to přijde přirozené.

Jsi připravená ponořit se do sebe a nechat své vnitřní síly rozkvést? Pojďme začít.

V balíčku najdeš

1. Webinář s meditací Archetypy v nás – transformace skrze sebepoznání

Během webináře zjistíš, jaký vliv na tebe konkrétní archetyp má.

U webináře si před meditací uděláš malý test na to, jaká z těchto složek tvého já momentálně vládne, která je v síle a která teprve čeká na to, až to spolu rozjedete!

Délka 45 min.

K čemu ti poznání vnitřních archetypů bude dobré? 

  • Umožní ti lépe porozumět tomu, kdo jsi, proč se chováš určitým způsobem a jak tvoje minulost formovala tvé současné Já.
  • Pomůže ti vyvážit různé aspekty tvé osobnosti, což vede k větší vnitřní rovnováze a klidu.
  • Umožní ti odhalit a zpracovat staré emocionální rány a negativní přesvědčení, které tě mohou držet zpátky.
  • Umožní ti lépe čerpat sílu a inspiraci z každé části tvé osobnosti, což ti pomůže lépe zvládat životní výzvy.
  • Dá ti příležitost lépe porozumět a přijímat i archetypy druhých lidí, což může vést k hlubším a harmoničtějším vztahům.

Na tomto webináři se do nich vnoříme, povíme si, jaké mají souvislosti s naším životem a jaký vliv konkrétní archetyp má, a také si je každý v sobě nacítíme.

Budeme pracovat s vnitřním dítětem, ženou, mužem, rebelkou a božstvím. Projdeme tedy celý pentagram naší niterné geometrie.

Milá Terezko, ráda bych Vám poděkovala z hloubi duše za Váš webinář o archetypech. Včera jsem ho zhlédla a byl pro mě opět naprosto úžasný a objevný. Velice mě překvapilo, jak se v mnohém lišilo mé vnímání jednotlivých archetypů podle mysli a jak se mi potom postavičky ukázaly v meditaci. Bylo to velmi dojemné setkání s jednotlivými mými částmi a možnost říct jim od srdce vše, co jsem cítila.

Terezko, moc děkuji za možnost si toto vše zvědomit a prožít. Bylo nádherné poté sedět společně u ohně a každé té postavičce zpívat mantru. Poté jsem pocítila nádherný hluboký klid, vděčnost, dojetí a pocit smíření. Mnohokrát děkuji.

Tereza

Ahoj Terezko, právě jsem si doposlechla webinář na archetypy v nás. Meditace popravdě dělám vždy jen S TEBOU... A TAHLE BYLA A JE ÚŽASNÁ. Když přišlo vnitřní božství, z ohně se stala mandala a bylo to těsně před tím, než jsi začala zpívat mantru... a já začala plakat, ale úplně vzlykat a obrovské potoky slz vděku, že tak úžasný proces můžu zažít. Následovala husina po celém těle a ve vizi jsem viděla všechny své archetypy ve zlaté barvě, jak sedíme, držíme se a zpíváme mantru a z ohně fialová mandala. A poděkování ze srdce do srdce – wau, nepopsatelný pocit blaženosti kolem něj.

DĚKUJI ZE ❤️. 💋😻.

Zuzi

Krásné ráno, Terezko. V pátek jsem si udělala meditaci na Archetypy v nás a musím Vám říct, že to byla asi ta nejlepší meditace, kterou jsem kdy dělala. ❤️
Umožnila mi hluboké propojení skrz oheň se všemi mými archetypy. Některé jsem měla probuzené víc, některé míň, ale po meditaci cítím, že se ty neprobuzené archetypy ujímají otěží a je to moc krásné pozorovat. Také pro mě bylo silné, když jsem mohla říct všem archetypům něco, co jde ze srdce. Moc Vám děkuji za tenhle prožitek, který ve mně ještě doznívá. 😘❤️

Nela

Terezko, děkuji moc za webinář. Sedím tady dojatá, jak krásné jsou mé vnitřní archetypy. Když jsme seděli společně u ohně, tak jsem na ně koukala s otevřenou pusou a cítila obrovský vděk. Cítím se najednou plná života a nakopnutá jejich podporou. Děkuji, děkuji, děkuji.

Eliška

2. Meditace Spojení vnitřní ženy a vnitřního muže

V této meditaci se podíváme na to, jak máme tuto vnitřní dynamiku nastavenou.

Před propojením vnitřního muže a ženy zaktivuješ svoje dlaně, magnetickou i elektrickou, aby se vzájemně propojily a navázaly spolupráci.

Délka 32 min.

Vztah vnitřní ženy a muže nám umí dát pochopení:

  • Jaké je naše primární nastavení a zda surfujeme spíše na ženské, nebo mužské vlně.
  • Jestli jsou naše polarity v harmonii, nebo jedna válcuje tu druhou.
  • Jestli naše rácio a emoce jsou v propojení.

Tato zjištění nás mohou posunout nejen ve vztahu samy k sobě, ale také ve vztahu k druhým. 

Pokud chceš prozkoumat, jak to máš ty, můžeš to zjistit v meditaci Spojení vnitřní ženy a vnitřního muže. 

Bylo to něco neskutečnýho. Děkuji, Terezko, že jste s náma sdílela tak silnou meditaci zdarma. Měla jsem hodně zablokovanou mužskou část a cítila jsem, jak tu ženskou stahuje dolů, a po vaší meditaci byly na stejné úrovni a tančily vášnivý tanec... To jsem ještě nezažila... Přijde mi, že se teprve až teď ve mně probudila jakási jiskra a já vzplanula jako Fénix. Děkuji za tak intenzivní zážitek.

Bára

Také se chci připojit s mým zážitkem při meditaci Vnitřního muže a ženy. Měla jsem vnitřní ženu takovou malou chudinku utlačovanou vnitřním mužem. V průběhu meditace se z ženy stala krásná silná víla, která je v harmonii s vnitřním mužem. Meditace byla velmi silná a děkuji za ni.

Hanka

V tomto balíčku tedy nejsou jen meditace, ale i základní informace k tomu, jak naše archetypy fungují, aby pro tebe prožitky z meditací měly připravenou informační půdu, kam pak mohou zapadnout jako semínko uvědomění.

Obě meditace získáš jednak jako videozáznam, ale také jako mp3.

A jaká je cena za tento meditační balíček? 

Velmi přátelská. 🙂 

Za webinář Archetypy v nás v délce 45 minut 

a meditaci Spojení vnitřní ženy a vnitřního muže v délce 32 minut

zaplatíš

485 Kč / 19,30 €

ALE POZOR! NYNÍ STARTOVNÍ CENA

do neděle 22. 09. 2024 do půlnoci si tento archetypový balíček můžeš pořídit s 35% slevou. 

Zaplatíš tak jen 

315 Kč / 12,55 €

Kdo pro tebe meditace připravil?

Tereza Kramerová

Průvodkyně po krajině mysli. Meditací a hraním si s myslí se s vášní zabývám přes 20 let. Provedla jsem tisíce klientů jejich vnitřním světem a na základě těchto zkušeností se mi začaly ukazovat archetypální souvislosti mezi naším vědomím, nastavením mysli a tím, jak se cítíme na světě.

Meditace, které tvořím, nejsou vymyšlené dopředu. Vždy si dám záměr, a pak jen popisuji obrazy, které se mi samy nabízejí. Jsou to tedy živoucí prožitky pocházející z prostoru za myslí.

OBJEDNÁVKA

Startovní cena se slevou 35 % platí jen do neděle 22. 09. 2024 do půlnoci. 

Pokud bys s čímkoliv potřeboval/a pomoct, napiš mi.